Răspuns :
Explicație pas cu pas:
radical din 12=2 radical din 3
rad. din 18= 3 rad 2
rad. 27= 3 rad 3
rad 8= 2 rad 2
Adica (2 rad 3 + 3 rad 2 + 3 rad 3 + 2 rad 2) : (rad din 3 + rad din 2)= 5 rad 3 + 5 rad 2) : ( rad din 3 + rad din 2)= 5 rad 3+ 5 rad 2 × 1 supra rad 3 + rad din 2 = 5( rad din 3 + rad din 2)/rad din 3 + rad din 2= 5
(2radical din 3 + 3 radical din 2 +plus 3 radical din 3 plus 2 rad din 2) : (radical din 3 plus radical din 2)=
cinci radical din doi + 5 radical din 3 : radical din 3+ radical din 2=
cinci+ cinci=10
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem și vă invităm să ne adăugați în lista de favorite!