Răspuns :
Răspuns:
a=8
Explicație pas cu pas:
trecem termeni dintr-o parte in alta cu semn schimbat

Răspuns:
(16×3×2+33)÷9+(6×8)-49=a
(96+33)÷9+(6×8)-49=a
(96+33) ÷9+48-49=a
a=129÷9+48-49
a=14+48-49
a=62-49
a=13
Explicație pas cu pas:
Îl înlocuim pe a cu 16, știm ca îmi metoda mersului invers la jumate lanțului îl punem pe a în fața și punem = după
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem și vă invităm să ne adăugați în lista de favorite!