Răspuns :
Răspuns:
a + b = 5643
a = 4325
Acum il vom inlocui pe a in ecuatia ( a+b = 5643 )
4325 + b = 5643 => b = 5643 - 4325 = 1318
b = 1318
Răspuns:
cu 3007
Explicație pas cu pas:
a+b=5643
a=4325
b=5643-4325
b=1318
a-b=4325-1318=3007
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem și vă invităm să ne adăugați în lista de favorite!