Răspuns :
Răspuns:
Prima> x = -2
A doua>> 1 Radical 3
Explicație pas cu pas:
2x2-3x+4-5x2+7x = R
Efectuam inmultirile deoarece nu avem paranteze
4-3x+4-10+7x = R
Ducem necunoscutele in partea dreapta a egalului cu semnul opus
4+4-10 = 3x - 7x
Rezolvam ce a ramas
8-10 = 3x - 7x
-2 = 4x
x = Fractia 4 pe -2 sau impartirea 4:(-2)
Prima data impartim semnele, plus impartit la minus da minus deci punem minus la inceputul rezultatului si pe urma impartim la doi
x = -2
/////////
(Radical2-1)*(Radical2+1) =
(Radical1)*(Radical3) =
1*(Radical 3) = 1 Radical 3
/////////////////// Nu sunt 100% sigur ca sunt rezolvate corect, de aceea mai bine astepti sa mai raspunda o persoana si sa vezi daca avem acelasi raspunsuri!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem și vă invităm să ne adăugați în lista de favorite!