Răspuns :
a=-3+2=1 si b=6/5*15/2 simplificam 6 prin 2 se da 3,simplificam 5 cu 5 se da 1,simplificam 15 cu 2 se da 3 si simplificam 2 si 2 se da unu,numerele a caror suma sa dat 1 se inlatura si ulterior inmultim ce a ramas 3*3=9
deci a=1 si b=9 a/b=1/9
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, nu ezitați să ne contactați. Ne bucurăm să vă revedem și vă invităm să ne adăugați în lista de favorite!